Menu

Scenariomanagement

De voortgang van processen bijhouden, wordt gemakkelijker met de oplossingen van Anago. De gegevens van verschillende afdelingen van uw organisatie komen samen in één platform voor een helder overzicht. Dankzij scenariomanagement in alle Anago applicaties, ziet u snel hoe uw bedrijfsproces er nu en in de toekomst voor staat en bent u in staat flexibel in te springen op veranderingen.

Aangepast aan uw organisatie

Anago gelooft dat scenariomanagement binnen allerlei vormen van planning heel belangrijk is en dat duidelijke en volledige informatie hiervoor cruciaal is. Om het beantwoorden van de ‘wat als’-vragen voor u eenvoudiger te maken, maken wij gebruik van een serie templates, waaronder scenariomanagement. Deze worden gemakkelijk geïntegreerd in uw bestaande systemen en aangepast aan de behoefte van uw organisatie.

Altijd de juiste informatie

Onze module voor scenariomanagement geeft dankzij de innovatieve forecasting en plantechnieken continu up-to-date informatie over de voortgangen de eventuele knelpunten in de toekomst. Zo kunt u dankzij onze applicaties met scenariomanagement snel reageren op veranderende omstandigheden en uw mensen en resources flexibel inzetten. Wilt u meer weten over de Anago oplossingen en over scenariomanagement met Anago? Neem dan gerust contact met ons op via het contactformulier of op 088 - 99 00 800.