Wil jij beter begrijpen wat goed plannen kan betekenen voor jouw business?

anago-plannen2.jpg


Een goede planning is van groot belang voor goedlopende businessprocessen. Maar iedereen die verantwoordelijk is voor deze planning bij een grote organisatie weet dat het soms best ingewikkeld kan zijn om klantvragen, nieuwe projecten, actuele vragen van de directie, verbetertrajecten en human resources goed op elkaar af te stemmen.

Zijn onderstaande situaties voor jou herkenbaar?

 • Op verschillende plekken binnen de organisatie lopen we steeds achter op de planning. Ik raak het overzicht kwijt.

 • Achterstanden in de administratie vertragen het proces en mijn medewerkers maken de verkeerde keuzes. Het wordt een rommel.

 • Ik wil een concreet antwoord geven op wanneer de aanvraag van een klant is afgerond, maar dit lukt niet omdat ik het inzicht gewoonweg niet heb.

 • Om mijn antwoorden te krijgen ga ik collega's micromanagen - maar eigenlijk heb ik hier geen tijd voor.

 • Mijn medewerkers raken overwerkt

Als één of meerdere situaties zich voordoen binnen je organisatie, kan er duidelijk iets worden verbeterd in de aanpak van de planning en de ondersteuning van jullie afdelingen.

 

Tussen maatwerk en spreadsheet

Maar hoe zorg je ervoor dat de planning van verschillende afdelingen op een goede manier op elkaar aansluit? En hoe maak je slimme voorspellingen?

Anago is ooit opgericht om afscheid te nemen van de spreadsheets en de planning beter aan te laten sluiten op de specifieke behoeften van verschillende afdelingen binnen grote organisaties. Zonder enorme, logge en peperdure maatwerk-BI-systemen te moeten implementeren.

Doordat onze planningsapplicaties gebouwd worden met bouwblokken in plaats van traditioneel programmeren, kunnen we solide systemen leveren met de snelheid en flexibiliteit van spreadsheets – en toch tegemoetkomen aan de specifieke vorm van jouw business.

Want, projectorganisatie vraagt om een ander type sturing dan administratieve verwerking. En een callcenter is weer anders dan een professional services organisatie.

 

Bloggen = kennis delen

Vanaf vandaag dus een tweewekelijkse Anago-blog waarin we onze kennis en ervaring nog meer willen delen met de buitenwereld dan we nu al deden.

Aan de hand van onze expertise in planningsoplossingen, gaan wij onze verhalen delen over agile plannen en integrated business planning. Maar ook over bedrijven en organisaties die, net als jij, te maken hebben met grote uitdagingen op het gebied van plannen.
 

Wat kun je van onze blogs verwachten?

 • De 8 principes van een agile planning

 • Welke planningsmethode werkt het beste in welke situatie?

 • Hoe kan ik afscheid nemen van mijn spreadsheets en toch een passende planning maken bij mijn situatie?

 • Hoe zorg ik ervoor dat mijn planningsysteem kan blijven meeveranderen met mijn organisatie?

 • Hoe creëer ik het Coolblue-gevoel?

 • Verschillende klantcases

 • Hoe voorspel je hoeveel werk er aan komt, in de toekomst?

 • En nog veel meer!


Wil je beter begrijpen wat goed plannen kan betekenen voor jouw business en wat het beste voor je is? Wil je meer inzicht krijgen in hoe het unieke Anago-platform kan zorgen voor een robuuste planningsoplossing die past bij je proces – en flexibel is naar de toekomst?

Met onze blogs kom je erachter!