De beste organisaties plannen

Planning is essentieel in het efficiënt bereiken van de organisatiedoelen. De ondersteuning van de planning moet op eenvoudige manier gebeuren en toegevoegde waarde bieden aan alle lagen in de organisatie. Dit kan alleen maar als de ondersteunende systemen 100% aansluiten op de processen. 
 

Spreadsheets goed als begin, maar...

Vaak worden spreadsheets gebruikt voor de ondersteuning van capaciteitsplanning, resource planning en project portfolio management. Spreadsheets zijn gemakkelijk aanpasbaar aan de behoefte, werken eenvoudig en bieden toegevoegde waarde aan de gebruiker. Het probleem is alleen dat het tijdrovend, foutgevoelig en niet geïntegreerd is.

Slimme oplossingen met Anago

Anago creëert slimme planningsoplossingen die passen bij de organisatie. Een projectorganisatie vraagt een ander type sturing dan administratieve verwerking. Een call center is weer anders dan een professional services organisatie. De planningexperts van Anago modelleren iedere situatie snel en passend op het proces. De templates en het unieke Anago platform zorgen voor een robuuste planningsoplossing.


table@64px.png

Anago heeft de look and feel van Excel. De gegevens worden gepresenteerd in tabellen en grafieken. De invoer van gegevens gaat net zoals in Excel met behulp van tabellen. Excel gebruikers kunnen direct aan de slag binnen Anago. Elke tabel of grafiek kan direct naar Excel worden gekopieerd en worden aangepast.

Anago is eenvoudig in gebruik, maar ondersteunt zeer geavanceerde en complexe situaties. Planningsoplossingen met volautomatische planningen, statistische forecasting en simulaties zijn mogelijk. Anago is in staat om te koppelen om alle omringende systemen.

Anago applicaties zijn 100% browser gebaseerd. Er zijn geen plugins of andere componenten voor nodig. De applicatie is benaderbaar vanuit elke werkplek met internetverbinding en indien zo ingesteld vanuit elke plek ter wereld. Anago oplossingen kunnen worden gehost als cloudapplicatie, maar ook volledig intern op de eigen infrastructuur draaien.