Lange termijn planning is in uw bedrijf net zo belangrijk als het bijhouden van de ontwikkelingen op korte termijn. Om ervoor te zorgen dat u op het juiste moment over de juiste medewerkers beschikt is het essentieel om lange termijn planning in te richten. 

In de praktijk worden vaak spreadsheets gebruikt. Anago vervangt uw kritische spreadsheets met een geïntegreerde en gemakkelijk te beheren bedrijfsapplicatie die de lange termijn planning van uw medewerkers, bedrijfsprocessen en projecten eenvoudiger maakt.

Hoe werkt het?

Om de juiste beslissingen te kunnen nemen en flexibel om te kunnen gaan met de veranderingen in de markt, is het belangrijk dat u ook voor de lange termijn planning over de juiste informatie beschikt. In de oplossingen van Anago wordt uw strategische en operationele planning volledig geïntegreerd met uw financiële planning. Het verzamelen van kritische informatie voor de lange termijn planning wordt hierdoor een stuk gemakkelijker en het gebruik van Excel-spreadsheets wordt overbodig.

Wat is er mogelijk?

Afhankelijk van de behoefte van uw organisatie op het gebied van lange termijn planning, zijn er verschillende templates mogelijk waaruit uw applicatie opgebouwd kan worden. Onder andere:

  • Capaciteitsplanning
  • Project-/activiteitenbeheer en projectsjablonen
  • Beschikbaarheidsplanning en urenregistratie
  • Projecttoewijzing
  • Rapportages en analyses
  • Koppelingen met andere systemen

Meer weten?

Wij kunnen met onze templates bovendien op eenvoudige wijze de bestaande manier van lange termijn planning in uw organisatie overnemen. Wilt u weten hoe dat in uw organisatie kan? Neem dan gerust contact met ons op en wij kijken samen met u wat uw mogelijkheden zijn.