Maatschappelijk verantwoord

We moeten ons bewust zijn van de bevoorrechte positie die we hebben. Anago is gevestigd in Nederland waar we gebruik maken van uitstekende faciliteiten en beschikken over hoogopgeleide medewerkers. Dit is echter niet vanzelfsprekend; hiervoor moet je zorg dragen.

Bij het maken van beslissingen, kijken we niet alleen naar de 'winst', maar beschouwen we ook het effect op de medewerkers en het thuisfront, de omgeving en het milieu. Ondanks dat we maar een klein onderdeel van de wereld vormen, geloven we erin dat we een verschil kunnen maken. Dat doen we op de volgende manieren.


mvo-groen-doen.png

We doen zoveel mogelijk met het openbaar vervoer. Anago is vlak bij het station gesitueerd en we stimuleren onze medewerkers om met de trein, bus of de fiets te komen. 

We proberen zo min mogelijk energie te verbruiken: LED-verlichting waar het kan en servers die niet worden gebruikt, gaan 's nachts gewoon uit.


Anago deelt de droom van miljoenen mensen: een wereld waarin kanker niet langer een dodelijke ziekte is. Wat zou het mooi zijn als deze droom uitkomt. Anago draagt daaraan bij als Zakenvriend van KWF Kankerbestrijding. Met die steun zetten wetenschappers weer een stap richting nog meer kennis, nieuwe successen en betere behandelingen. Richting die ene dag waarop we kanker verslaan.


Libre Foundation realiseert kosteloze leiderschapstrainingen voor lokale leiders in ontwikkelingslanden met als doel structureel veranderingen te bewerkstelligen. Om dit te bekostigen traint en coacht Libre Foundation in Nederland diverse organisaties onder de vlag van Libre Foundation BV. Anago draagt bij door Libre Foundation te helpen bij het effectief en efficiënt inplannen van de trainingen.