Het team

Het team van Anago bestaat uit jonge, enthousiaste, slimme en gedreven planningsexperts. Consultants van Anago hebben allemaal een master in Econometrie (Operations Research), Wiskunde of Informatica en hebben uitgebreide ervaring in het modelleren en toepassen van planningsconcepten.
 

Management Team

Thomas-de-Nooij.jpg

Thomas de Nooij (1970) heeft een master Informatica en post-master Logistic Control Systems. Hij deed ervaring op als software engineer bij Parker Edwards en Scanmar en was tevens senior adviseur Logistiek bij Bakkenist Management Consultants. Hij heeft de positie van Managing Director binnen Anago en is eindverantwoordelijk voor strategie, productontwikkeling en marktontwikkeling.

wendy-baltussen.png

Wendy Baltussen (1980) heeft een master Econometrie en Operations Research met als afstudeerrichting Kwantitatieve Logistiek. Zij deed ervaring op als Raw Material Manager bij International Flavors and Fragrances (IFF) in Tilburg. Zij heeft de positie van Manager Operations binnen Anago en is verantwoordelijk voor projectimplementaties en customer en partner support.

Wie ken je bij Anago?