Het Team

Het team van Anago bestaat uit jonge, enthousiaste, slimme en gedreven planningexperts. Consultants van Anago hebben allemaal een Masters in Econometrie (Operations Research), Wiskunde of Informatica en hebben een uitgebreide ervaring in het modelleren en toepassen van planningsconcepten.

Wie kent u bij Anago?

 

Management Team

 Thomas de Nooij Managing Director

Thomas de Nooij
Managing Director

Thomas de Nooij (1970) heeft een Master Informatica en Post Master Logistic Control Systems. Hij deed ervaring op als software engineer bij Parker Edwards en Scanmar en was tevens senior adviseur bij Bakkenist Management Consultants. Hij heeft de positie van Managing Director binnen Anago en is eindverantwoordelijk voor strategie, productontwikkeling en marktontwikkeling.

 Wendy Baltussen Manager Operations

Wendy Baltussen
Manager Operations

Wendy Baltussen (1980) heeft een Master Econometrie en Operationele Research met als afstudeerrichting Kwantitatieve Logistiek. Zij deed ervaring op als raw material manager bij International Flavors and Fragrances (IFF) in Tilburg. Zij heeft de positie van Manager Operations binnen Anago en is verantwoordelijk voor projectimplementaties en customer en partner support.