Volg het gratis
webinar Agile Planning

Onze webinars zijn 'on demand'. Je ontvangt direct na aanmelding een link naar het betreffende webinar. Je kunt dus direct kijken. Of juist op een heel ander moment, als het jou het beste uitkomt.

In een 30-minuten durend webinar behandelen we aan de hand van een praktijkcase de verschillende onderdelen van het planningsproces en de toegevoegde waarde. We laten zien wat het hoofdprincipe van Agile Planning is en hoe dit bijdraagt aan flexibiliteit zonder dat de efficiency verloren gaat.

Het volgen van het webinar gaat gemakkelijk via je PC, laptop of iPad, thuis of op je werkplek. Zoals gezegd: on demand, dus direct na aanmelden op ieder moment. Bovendien is deelname geheel kosteloos.

 

Meer informatie?

Heb je nog vragen na het volgen van het webinar of heb je behoefte aan wat meer verdieping? Vraag dan geheel vrijblijvend een Anago-webinar aan. Wij nemen dan contact met je op om samen een webinar in te plannen op een datum die jou past.

Wat is Agile Planning en hoe werkt het?

In de wereld van 'Voor middernacht besteld, morgen in huis', neemt de druk op organisaties toe om sneller te kunnen leveren. Dat geldt niet alleen voor een online bestelling, maar ook voor bijvoorbeeld het aanvragen van een hypotheek, bouwvergunning of uitkering. Daarnaast krijgen organisaties ook te maken met veranderingen van buitenaf. Zo worden regelmatig nieuwe technologieën geïntroduceerd, die verstorend kunnen werken op de markt, maar die ook nieuwe kansen bieden. Concurrenten zitten bovendien ook niet stil en (met name) voor overheidsorganisaties geldt dat wet- en regelgeving vraagt om regelmatige bijsturing. Al deze aspecten vragen om een wendbare organisatie, die zich aanpast aan de nieuwe omstandigheden.

Bij Agile Planning gaat het om een combinatie van gedetailleerd plannen en toewijzen op de korte termijn met behulp van sprintplanning en grover plannen om inzicht te krijgen op de wat langere termijn.

 

Webinar Agile Planning

Tijdens het webinar laten wij zien hoe Agile Planning kan bijdragen aan het wendbaarder en beter planbaar maken van uw organisatie. We focussen op processen bij backoffices maar ook van IT-organisatie.

 

Volg ook onze andere webinars

 

Backoffices komen voor bij heel veel organisaties zoals banken, verzekeraars, telefoonaanbieders, overheidsinstellingen, juridische afdelingen, accountants, et cetera.

Kenmerkend van veel backoffices is dat het vaak professionele organisaties zijn met hoogopgeleide medewerkers. De processen en bijbehorende taken zijn vaak complex vanwege wet- en regelgeving of de betrokkenheid van meerdere afdelingen en kennisgebieden.

Door de complexiteit en lastige aansturing ontstaan situaties van achterstanden en hoge werkdruk. Doordat klanten beginnen te klagen over niet tijdige levering ontstaat vaak uitzoekwerk op de afdeling en worden veel opdrachten spoedopdrachten.

Lees in ons whitepaper hoe Agile Planning ingezet kan worden om deze uitdagingen het hoofd te bieden.

Agile Planning voor Backoffices