On demand

Onze webinars bieden wij 'on demand' aan. Dit wil zeggen dat je na het versturen van je naam en e-mailadres een link ontvangt waarmee je direct het webinar kunt volgen. Of je bekijkt hem juist op een heel ander moment, wanneer het jou uitkomt. 

 

Webinar overzicht

Webinar Agile Planning
(on demand)

In dit webinar behandelen we aan de hand van een praktijkcase de verschillende onderdelen van het planningsproces en de toegevoegde waarde van Agile Planning. We laten zien wat het hoofdprincipe van Agile Planning is en hoe dit bijdraagt aan flexibiliteit zonder dat de efficiency verloren gaat.

Webinar Integrated Business Planning
(on demand)

In dit webinar behandelen we aan de hand van een praktijkcase de verschillende onderdelen van Integrated Business Planning en de toegevoegde waarde ervan. We hebben het over waarom iedereen Excel-spreadsheets gebruikt en waarom dit veel beter kan.

Webinar Planning bij de Overheid
(on demand)

In dit webinar vertellen we meer over de Anago-visie op planning bij de overheid. Over waarom het lastig is om een goede planning op te zetten en afdelingen met elkaar samen te laten werken. We laten u aan de hand van cases binnen grote en kleinere overheids-organisaties een aantal Anago-oplossingen zien.