Webinar Project Portfolio Management

Hoe zorg je nou ervoor dat alle programma's, projecten en standaardactiviteiten goed bemenst worden en dat voldaan wordt aan de organisatiedoelstellingen? De sturing over meerdere programma's en projecten is een spel tussen grote lijnen en details en tussen de resource manager en de projectleider. Ieder organisatieonderdeel heeft behoefte aan een bepaald soort sturing en richt vaak eigen spreadsheets in. Het gevolg is eilandjes zonder een integraal sturen. Volg het Anago webinar over Project Portfolio Management om meer te leren over de visie van Anago op dit onderwerp.

 

Volg het gratis webinar Project Portfolio Management

In een 30 minuten durend webinar vertellen we u meer over de Anago visie op Project Portfolio Management. Over waarom iedereen Excel spreadsheets gebruikt en waarom Microsoft Project niet werkt als multiproject sturing. We laten u aan de hand van cases binnen grote internationale ondernemingen een aantal Anago oplossingen zien. Het webinar volgen doet u gemakkelijk via uw PC, laptop of iPad, thuis of op uw werkplek. Bovendien is deelname geheel kosteloos.

Komen de geselecteerde data u niet uit?

Komen de geselecteerde data u niet uit? Vraag dan geheel vrijblijvend een Anago webinar aan. Wij nemen dan contact met u op om samen een webinar in te plannen op een datum die u past.

Daarnaast kunnen wij dieper ingaan op uw casus. Dit heeft als voordeel dat u meer inzicht in de oplossing voor uw casus en in onze visie.