Webinar Resource Management

Resource Management is een breed begrip en komt als vele termen voor, zoals: resource planning, capaciteitsplanning, project management, vraaggestuurd werken en productiebesturing. Het gaat bij Resource Management niet alleen om het plannen van het werk van morgen en overmorgen, maar ook over vraagstukken als "Wie gaan we opleiden?" en "Moeten we nieuwe mensen aantrekken?". 

 

Vaak worden allerlei spreadsheets gebruikt om onderdelen hiervan op te lossen, zoals skill management, opleidingsplanning, forecasting en lange termijn planning.

Dit webinar gaat in op middellange en korte termijn planning in arbeidsintensieve organistaties. Hoe richt je de planning in en waar loop je tegenaan? Aan de hand van een aantal cases worden de Anago-oplossingen getoond.


Volg een gratis webinar Resource Management

In een 30 minuten durend webinar kunnen we u meer vertellen over de Anago-visie op Resource Management, alternatieven als spreadsheet-oplossingen en standaardsoftware. Ook laten we u aan de hand van cases binnen grote internationale ondernemingen een aantal Anago-oplossingen zien. Het webinar volgt u gemakkelijk via uw PC, laptop of iPad, thuis of op uw werkplek. Bovendien is deelname geheel kosteloos.

Op een moment dat het ú uitkomt

Interesse in een webinar Resource Management? Vraag geheel vrijblijvend een Anago-webinar aan via het aanvraagformulier. Wij nemen dan contact met u op om samen een webinar in te plannen op een datum die u past. Bij dit eerste contact vragen we u ook waar u zelf tegenaan loopt. Zo kunnen wij dieper ingaan op uw eigen casus. Dit heeft als voordeel dat u meer inzicht krijgt in de oplossing voor uw casus en in onze visie.